Arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim. Kendi sorununuz gibi ilgilendiniz alakadar oldunuz minnettarım.
Firma "zaten yıl bitti olmuyorsa kalsın" diyerek işlemi sonlandırmamı istedi. 2015 yılı için yeni bir excel dosyası oluşturup yalandan bir kaç bilgi girdim ve çalıştı tuhaf bir durum.
Sayın MehmetYavuz:
İlginiz için teşekkür ederim. Trace üzerinde gördüğüm kodlar yardımıyla tekrar bir sorgu oluşturduğumda yine bembeyaz sayfa geldi değişen bir şey olmadı. Yine aynı tablo üzerinden aynı verileri çekti ama programda çalışırken excel'de çalışmadı. Aklıma gelen tek ihtimal hesaplama işlemlerinde bir hata olması.
Sayın ByBirol:
Evet SQL Query üzerinden işlem yapıyordum. Size de ayrıca teşekkür eder iyi seneler dilerim.
Sayın ibrahim02:
Sorgudan tüm hesapları,fonksiyonları silip sadece firma adını bıraktığımda dahi boş ekran görünüyordu. Yani ben sorguya bu bilgiler 320 firmasına ait listenin başına 320 yaz diyorum onu bile yapmıyor. Bu yılın da tribi bir başkaymış demek ki
Arkadaşlar hepinize değerli zamanınız ve fikirleriniz için teşekkür eder şimdiden iyi seneler dilerim. İnsanın karşılıksız yardım alabileceği bir yer olması güzel. Bu 320 firmasını da hobi olarak arada kurcalayacağım