Ödenmemiş firma kredi kartlarının manuel girişi (devir kullanmadan) nasıl ...

Gönderen Konu: Ödenmemiş firma kredi kartlarının manuel girişi (devir kullanmadan) nasıl ...  (Okunma sayısı 823 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dadyadost

• Yeni Kullanıcı
  • *
Bir önceki yılda (2014 yılı-04 nolu şirket) kredi kartı ile harcama yapılmış. Ödemesi sonraki yılda (2015-05 nolu şirkette) yapılacak. 05 nolu şirket devir ile oluşturulmadı, 2014 yılında harcaması yapılmış ancak ödemesi 2015 yılına sarkan "firma kredi kartlarını" yeni şirkete (05 nolu şirket) nasıl girebilirim.

Ve ya senaryo şöyle:
İlk kez Go Plus kullanacağım, geçen yıldan gelen ve ödemesi bu sene yapılacak olan "firma kredi kartlarını" veya ödeme taksitlerini yeni yıla (05 nolu şirkete) manuel olarak nasıl girebilirim.
Örneklemek için: Bir önceki yılda verilen ve sonraki yıl vadeli "kendi çeklerimizi" nasıl ki açılış fişi ile bu yıla kayıt edebiliyorsak aynı durumu "firma kredi kartları" için nasıl yapabilirim.

Version: Go Plus 2.15

Teşekkürler.
« Son Düzenleme: 02.01.2015, 22:08 Gönderen: dadyadost »

Çevrimdışı dadyadost

• Yeni Kullanıcı
  • *
Bu konuda bilgisi olan, yapılıp yapılamayacağını söyleyebilecek arkadaş(lar)dan mümkünse acil cevap bekliyorum. Teşekkürler.

Çevrimdışı equnix

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
İki ihtimaliniz var birincisi devir ile diğeride sıfırdan ödeme planlarını ve kredi hesapları açıp o şekilde manuel gireceksiniz kaç taksit kaldıysa.

Çevrimdışı dadyadost

• Yeni Kullanıcı
  • *
İki ihtimaliniz var birincisi devir ile diğeride sıfırdan ödeme planlarını ve kredi hesapları açıp o şekilde manuel gireceksiniz kaç taksit kaldıysa.

İlginiz için teşekkür ederin.

Sanırım tam anlatamadım veya "Bir önceki yılda (2014 yılı-04 nolu şirket) kredi kartı ile harcama yapılmış." ifadesi de gözden kaçıyor.
Sorum firmanın bankalardan kullandığı "krediler" ile ilgili değil. Harcamalarda (alış-verişte) kullandığı kredi kartları ile ilgili.

Yeni önerileri bekliyorum, sağ olun.

Çevrimdışı dadyadost

• Yeni Kullanıcı
  • *
Teşekkür ederim, deneyeceğim.