fatura kalemleri listeleme

Gönderen Konu: fatura kalemleri listeleme  (Okunma sayısı 720 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dupi

• Yeni Kullanıcı
  • *
fatura kalemleri listeleme
« : 30.06.2015, 12:21 »
Merhaba,
benim sorunum listeleme ile ilgili yapmak istediğim işlemi hikaye olarak anlatıyorum :)

Avmde muhasebe çalışanıyım. Ay başında mağazalara fatura kesiyorum. her faturada,
•Kira
•Ortak gider
•Isıtma gideri
•ilaçlama
gibi kalemler var ben bunları ay başında her faturayı inceleyerek ne kadar kira ne kadar Ortak gider ne kadar ısıtma gideri ne kadar ilaçlama faturası kestiğimi excel formu ile düzenliyorum.
Go PLus 2.18 kullanıyorum. bu sorunuma biçare olacak arkadaş var mı?
sanırım sql sorguları ile oluyor.
hikayeden sonra ana özete geçeyim.
yapmak istediğim 2 tarih arasında hangi kalemden ne kadar fatura kesmişim onu öğrenmek istiyorum.

iyi çalışmalar.

Çevrimdışı E.ALKIN

• Logo Uzmanı
  • WWW.logogorselegitim.NET
Ynt: fatura kalemleri listeleme
« Yanıtla #1 : 30.06.2015, 12:25 »
Anakayıtlar - verilen hizmet kartları : buradan bütün o gider kalemlerini açın

verilen hizmet faturası girin. verilen hizmet faturasında ilgili cariye ilgili gider kalemlerini seçerek faturayı oluşturun.

hizmet raporlarında raporu alabilirsiniz

Çevrimdışı equnix

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #2 : 30.06.2015, 14:38 »
Logo ile entegre çalışan uyarlama yazılımı mevcut. Bizimle yada info@logodestek.gen.tr ile iletişime geçerseniz size yazılımı ve fiyatını ileteceklerdir.

Yazılım şu anda İstanbulda büyük avmlerde kullanılıyor. Yaptığı işlem genel olarak fatura dağıtma ve tek tuşla fatura kaydetme, hazırlama, toplu dağıtma gibi avm nin ihtiyaç duyduğu herşey.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
« Yanıtla #3 : 30.06.2015, 16:51 »
Merhaba,
benim sorunum listeleme ile ilgili yapmak istediğim işlemi hikaye olarak anlatıyorum :)

Avmde muhasebe çalışanıyım. Ay başında mağazalara fatura kesiyorum. her faturada,
•Kira
•Ortak gider
•Isıtma gideri
•ilaçlama
gibi kalemler var ben bunları ay başında her faturayı inceleyerek ne kadar kira ne kadar Ortak gider ne kadar ısıtma gideri ne kadar ilaçlama faturası kestiğimi excel formu ile düzenliyorum.
yapmak istediğim 2 tarih arasında hangi kalemden ne kadar fatura kesmişim onu öğrenmek istiyorum.

iyi çalışmalar.

Çok basit bi rapor tasarımıyla halledilebilinir .

Çevrimdışı dupi

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 02.07.2015, 15:08 »
Logo ile entegre çalışan uyarlama yazılımı mevcut. Bizimle yada info@logodestek.gen.tr ile iletişime geçerseniz size yazılımı ve fiyatını ileteceklerdir.

Yazılım şu anda İstanbulda büyük avmlerde kullanılıyor. Yaptığı işlem genel olarak fatura dağıtma ve tek tuşla fatura kaydetme, hazırlama, toplu dağıtma gibi avm nin ihtiyaç duyduğu herşey.
Teşekkürler maili attım.

Merhaba,

•Kira
•Ortak gider
•Isıtma gideri
•ilaçlama

iyi çalışmalar.

Çok basit bi rapor tasarımıyla halledilebilinir .
Birol bey evet bilen kişi için çok rahat yapılabilir :)
Anakayıtlar - verilen hizmet kartları : buradan bütün o gider kalemlerini açın

verilen hizmet faturası girin. verilen hizmet faturasında ilgili cariye ilgili gider kalemlerini seçerek faturayı oluşturun.

hizmet raporlarında raporu alabilirsiniz
biraz daha açıklayıcı olabilir mi?

ayrıca cevaplarınız için teşekkürler.