Sipariş girişinde ödemeli seçeneğinin bulunamaması.

Gönderen Konu: Sipariş girişinde ödemeli seçeneğinin bulunamaması.  (Okunma sayısı 640 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mehmet Onur Yeniay

• Yeni Kullanıcı
  • *
Sipariş girerken normalde GO PLUS'ta olan ödemeli seçeneği iş yerinde görünmüyor. Evdeki bilgisayarıma birkaç farklı sürümün demosunu kurdum hepsinde vardı, iş yerindeki sürümleri de aynı sürümlere güncelledim sorunum çözülmedi. Bu seçenek siparişte borçlandırma veya alacaklandırma yaptığı için çok ihtiyacım var. Yardımınızı rica ediyorum.

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
Perakende modülünün satın alınması gerekiyor

• Yeni Kullanıcı
  • *
Yanıtınız için teşekkür ederim. Peki kurduğum demolarda perakende modülü eklenmiş olarak mı kuruluyordu acaba?

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
Demolar süre kısıtlamalı ama diğer özellikleri full olarak geliyor. Aynı şekilde bizim bayi setlerimizde de tüm özellikler açık olarak gelmektedir.

• Yeni Kullanıcı
  • *
Yardımınız içim çok teşekkür ederim.

Çevrimdışı MYHAN

• Logo Kullanıcısı
  • **
Yahu kardeş aynı sorun bende de  var perakende modülüm de var..Daha önce goshopmen ve goplus kullanırken satış siparişlerinde ödemeli secenek vardı..şimdi niye yok GO3 kullanıyorum+perakende modülümde var..Acaba program gecişlerinde bir dosya ve exe mi eksik kalmış..Daha önce de barkod sistemi yazdıramıyordum..go3 klasöründe barkod ile alakalı dosyaların eksik olduğunu tespit ettim go3 dosyaları kpyalayınca çalıştı...?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Teknik hata olabilir , bayınızla iletişime gecin .