Go 3 geçişi ve LEM

Gönderen Konu: Go 3 geçişi ve LEM  (Okunma sayısı 1109 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
Go 3 geçişi ve LEM
« : 25.12.2015, 18:11 »
Arkadaşlar selam.
Daha çok bayilere sormak istediğim bir şey var:

Go Plus'tan Go 3 ürününe kampanya dahilinde (bedelsiz) geçişte, Logo otomatikmen bir yıl LEM paketi tanımlıyor mu?
Hiç böyle bir duruma şahit oldunuz mu?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
Ynt: Go 3 geçişi ve LEM
« Yanıtla #1 : 25.12.2015, 18:47 »
Hayır .

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #2 : 26.12.2015, 19:23 »
başka tecrübesi olan yok mu?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 26.12.2015, 20:49 »
Hcm ne tecrübesi sana olanı söylüyorum ,yılda 50-100 tane satıyoruz .

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 27.12.2015, 01:08 »
Burada sanırım bir yanlış anlaşılma var gibi geldi bir açıklama yapma ihtiyacı duydum

tecrübe = tecrübeli, işi bilmek şeklinde değil,
tecrübe = böyle bir olay başına gelmiş olan şeklinde diye tahmin ediyorum ki çünkü olayı biliyorum
Koray Bey böyle bir olay yaşamış ve hatta yaşıyor,
lem alımından 1 hafta sonrasında go3 e geçiyor, ve sonrasında go3 e geçtikten sonra lisanslara 1 tanede ücretsiz lem ekleniyor. olay bundan ibaret,
Burada kimsenin savunucusu değilim ama kötü niyet olmadığını düşünmemden kaynaklı bunları yazıyorum, türkçemizde terübe eden var mı gibi kullanımlar daha önceden biliyorsunuz ki vardı, Koyar Bey'in ilk yazısını okuduğumda ben bu şekilde yorumlamıştım.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 27.12.2015, 10:09 »
Goplusdan go3 ' e geçişlerde goplusdaki bitiş suresi go3'e aktarılır bize söylenen ve uygulanan bu , 3 ay teledestekde gelmez , bunlar urun grubu farklıysa gelir , startdan go3, go dan go3, tiger2 den tigerplus , go3den tigerplus gibi !

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 28.12.2015, 09:24 »
Evet, tecrübeden kastım yakın zamanda böyle bir olay yaşayan var mı anlamında idi.

Ekteki resimden de görüleceği gibi, Go 3 geçişi yaptıktan sonra lisans bilgilerinde"Go 3 ücretsiz lem" diye bir kalem belirdi. Ancak, yenile benim parayla satın aldığım 1 yıllık lem paketi ortadan kayboldu.

Öğrenmek istediğim, "ücretsiz" ibaresi hatalı bir ibare mi yoksa bizim lisans bilgilerinde hata mı var?
« Son Düzenleme: 28.12.2015, 09:25 Gönderen: Koray Üçpınar »

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #7 : 28.12.2015, 15:26 »
Goplusdaki gelen ücretsiz lem ,geçiş sureside 1 nisana uzadı .
« Son Düzenleme: 29.12.2015, 09:20 Gönderen: ByBirol »

Çevrimdışı Gndm

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #8 : 14.01.2016, 15:54 »
Go plus 2.29.00.00 versiyonunu kullanıyorum ücretsiz lem hakkım var. Çok anlamıyorum ama en güncel leme ihtiyacım olmadığı söylendi go 3 e geçmem önerildi ve 300 kusur + kdv fiyat talep edildi. Bu bilginin doğruluğu var mıdır?

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #9 : 14.01.2016, 20:08 »
Geçiş Lisans Hakkıda bedelsiz olup sizden geçiş işlemleri bedeli istenmiş , Bilgi doğrudur , pazarlık sünnettir :)

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
« Yanıtla #10 : 15.01.2016, 09:34 »
Bayi tarafından ücret istenmesi doğrudur. Bİr emek ve zaman harcanacak :)

Çevrimdışı Gndm

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #11 : 15.01.2016, 10:29 »
Peki üstadlarım bu bayi  ürünü satarken şunları bunları yapacağız eğitimini vereceğiz stoklarını carilerini aktaracağız, bütün ayarlarını yapıp öyle vereceğiz, 3 ay da ücretsiz destek vereceğiz dedikten sonra gelip sadece programı kurup fatura dizaynını yaptıktan sonra bir daha uğramazsa, telefonlarımı cevap vermezse, verse de biz sonra dönüş yapacağız deyip dönmezse, zorla ivedi sorunlarda 50 kere aradıktan sonra ulaşıp anlık çözümler için de senede sadece 2 sefer uzaktan bağlantı yaptıktan sonra ben bu güncellemeye bu fiyata nasıl ona yaptırayım. Biliyorum ki güncellemeye yapacaklar parayı alacaklar, güncelleme sonrası güncellemeyle alakalı olan sorunlarda yüzüstü kalacağım. Sırf bu yüzden başka bir yazılımı geçme düşüncesindeyim.

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #12 : 15.01.2016, 11:40 »
Değiştirin ! , tabi yazılımı değil :)

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #13 : 15.01.2016, 18:48 »
Peki üstadlarım bu bayi  ürünü satarken şunları bunları yapacağız eğitimini vereceğiz stoklarını carilerini aktaracağız, bütün ayarlarını yapıp öyle vereceğiz, 3 ay da ücretsiz destek vereceğiz dedikten sonra gelip sadece programı kurup fatura dizaynını yaptıktan sonra bir daha uğramazsa, telefonlarımı cevap vermezse, verse de biz sonra dönüş yapacağız deyip dönmezse, zorla ivedi sorunlarda 50 kere aradıktan sonra ulaşıp anlık çözümler için de senede sadece 2 sefer uzaktan bağlantı yaptıktan sonra ben bu güncellemeye bu fiyata nasıl ona yaptırayım. Biliyorum ki güncellemeye yapacaklar parayı alacaklar, güncelleme sonrası güncellemeyle alakalı olan sorunlarda yüzüstü kalacağım. Sırf bu yüzden başka bir yazılımı geçme düşüncesindeyim.

Merhaba

Evet gerçekten zor bir bayi ile karşılaşmışsınız.
Bende sizin yerinizde olsam bende değiştirmeyi düşünürdüm hatta logo ile ilgili her şeyi çöpe atar, yakar vs... şeklinde giderdim.

Peki değiştirdikten sonra ne olacak?
sektörde olmamdan kaynaklı isterseniz sizin yaşayacaklarınızı anlatıyım.
başka bir yazılıma geçeceksiniz, o yazılımı satan firma %50 size her şeyi yaparız uçan kuşu yakalarız diyecekler, diğer yüzde %50 ise yaparız diyecek.
ihtimaller doğrultusunda şansınıza kalmış yine karşınıza benzeri bir bayi çıkacak siz yine program değiştirmeyi düşüneceksiniz
veya çok iyi bir bayi çıkacak sizin için en iyi program o bayinin sattığı program olacak, yıllarca beraber mutlu bir şekilde yaşayacaksınız.

yani burada hep "programı değil bayinizi iyi seçin" şeklinde bahsederim.
iyi bir bayi ile çalışarak bu problemlerinizi çok rahat aşabilirsiniz.

Çevrimdışı Gndm

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #14 : 18.01.2016, 00:11 »
Aslında önceki kullandığım programın bayi ile hiç bir sorun yaşamıyordum. Hatta olabildiğinden fazla yardımcı oluyordu. Tabi bu birazda uzun süre çalışmadan kaynaklıydı. Bayiyi ben seçmedim Logo merkezi yönlendirdi ki o firmanın bulunduğu lokasyon itibariyle daha farklı pek çok çalışma ortakları da mevcut idi.