Peki üstadlarım bu bayi ürünü satarken şunları bunları yapacağız eğitimini vereceğiz stoklarını carilerini aktaracağız, bütün ayarlarını yapıp öyle vereceğiz, 3 ay da ücretsiz destek vereceğiz dedikten sonra gelip sadece programı kurup fatura dizaynını yaptıktan sonra bir daha uğramazsa, telefonlarımı cevap vermezse, verse de biz sonra dönüş yapacağız deyip dönmezse, zorla ivedi sorunlarda 50 kere aradıktan sonra ulaşıp anlık çözümler için de senede sadece 2 sefer uzaktan bağlantı yaptıktan sonra ben bu güncellemeye bu fiyata nasıl ona yaptırayım. Biliyorum ki güncellemeye yapacaklar parayı alacaklar, güncelleme sonrası güncellemeyle alakalı olan sorunlarda yüzüstü kalacağım. Sırf bu yüzden başka bir yazılımı geçme düşüncesindeyim.
Merhaba
Evet gerçekten zor bir bayi ile karşılaşmışsınız.
Bende sizin yerinizde olsam bende değiştirmeyi düşünürdüm hatta logo ile ilgili her şeyi çöpe atar, yakar vs... şeklinde giderdim.
Peki değiştirdikten sonra ne olacak?
sektörde olmamdan kaynaklı isterseniz sizin yaşayacaklarınızı anlatıyım.
başka bir yazılıma geçeceksiniz, o yazılımı satan firma %50 size her şeyi yaparız uçan kuşu yakalarız diyecekler, diğer yüzde %50 ise yaparız diyecek.
ihtimaller doğrultusunda şansınıza kalmış yine karşınıza benzeri bir bayi çıkacak siz yine program değiştirmeyi düşüneceksiniz
veya çok iyi bir bayi çıkacak sizin için en iyi program o bayinin sattığı program olacak, yıllarca beraber mutlu bir şekilde yaşayacaksınız.
yani burada hep "programı değil bayinizi iyi seçin" şeklinde bahsederim.
iyi bir bayi ile çalışarak bu problemlerinizi çok rahat aşabilirsiniz.