İrsaliye no

Gönderen Konu: İrsaliye no  (Okunma sayısı 649 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
İrsaliye no
« : 11.01.2016, 19:54 »
Arkadaşlar merhaba.
Sene başına kadar irsaliyeli fatura kesiyorduk. Numaralamada sorun yoktu.
Bu sene efaturaya geçtik. Yani hem irsaliye hem de irsaliyeli fatura kesiyoruz.

İrsaliye numarasını otomatik getirmeye çalıştığımda sistem, aynı irsaliye numara şablonunu irsaliyeli faturanın içindeki irsaliye için de kullanıyor.

Sadece irsaliyeye ayrı bir şablon, irsaliyeli fatura içindeki irsaliyeye ayrı bir şablon nasıl tanımlayabiliriz?

Çevrimdışı ayantas

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: İrsaliye no
« Yanıtla #1 : 11.01.2016, 20:15 »
Kayıt numaralama şablonunda kullanıcı, firma, işyeri ve birçok parametreye göre şablon oluşturabiliyorsunuz. İşte şu kullanıcı girdiğinde şu şablon olsun gibi

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
« Yanıtla #2 : 11.01.2016, 20:19 »
Satış faturasında; örneğin toptan satış faturasını baz alırsak; sistem hep toptan satış faturasına atanan fiş numarasına hem de stok - satış irsaliyelerinde toptan satış irsaliyesindeki belirlenen numara şablonuna bakıyor. Dosya - fiş numaralama sekmesinden ister yeniden numara verebilir isterseniz belli bir seriden devam etmesini sağlayabilirsiniz. Fatura irsaliyede farklı şablonlar ve numara dizesi kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 12.01.2016, 09:48 »
Kayıt numaralama şablonunda kullanıcı, firma, işyeri ve birçok parametreye göre şablon oluşturabiliyorsunuz. İşte şu kullanıcı girdiğinde şu şablon olsun gibi
aynı kullanıcılar aynı firma içinde hem irsaliye, hem de irsaliyeli fatura kesiyor...

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #4 : 12.01.2016, 09:49 »
Satış faturasında; örneğin toptan satış faturasını baz alırsak; sistem hep toptan satış faturasına atanan fiş numarasına hem de stok - satış irsaliyelerinde toptan satış irsaliyesindeki belirlenen numara şablonuna bakıyor. Dosya - fiş numaralama sekmesinden ister yeniden numara verebilir isterseniz belli bir seriden devam etmesini sağlayabilirsiniz. Fatura irsaliyede farklı şablonlar ve numara dizesi kullanabilirsiniz.
işte onu diyorum.. sadece irsaliye için ayrı şablon, irsaliyeli faturanın irsaliyesi için ayrı şablon tanımlanmıyor...
ya da ben bulamadım...

Çevrimdışı Koray Ü.

• Logo Uzmanı
« Yanıtla #5 : 26.01.2016, 11:38 »
sorunu "tanımlı satış irsaliyeleri" bölümünden yeni bir irsaliye türü tanımlayıp, bu yeni irsaliyeye göre yeni şablon oluşturarak hallettim.
belki ihtiyaç duyan birine yardımı dokunur...