VErdeg sonrası çok sık "Kull.Sayı.Limiti aşılmıştır" hatası veriyor...

Gönderen Konu: VErdeg sonrası çok sık "Kull.Sayı.Limiti aşılmıştır" hatası veriyor...  (Okunma sayısı 1260 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Merhaba arkadaşlar ;

VErdeg sonrası çok sık "Kull.Sayı.Limiti aşılmıştır" hatası veriyor... bunun nedeni ne olabilir...Versiyon hatası olabilir mi ?

1.55.12.01 de , ayda 2-3 kez bu hata alınıyorken , şimdi 1.71.00 da farklı pc ve userlarda günde 4-5 kez alınıyor...

teşekkürler...

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Merhaba,

Bu soruyu senin sormuş olduğundan dolayı cevaplamayı düşünmüyorum ve bu sorunun senden gelmesinden dolayı seni kınıyorum :)

Çevrimdışı Tiger_Man

• Logo Uzman Kullanıcı

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Sorunu çözdük , "Kullanıcı sayısı Limiti aşılmıştır"  diye mesaj alan kullanıcıları erkenden bayram iznine gönderdik....5 saattir , hata  alınmıyor.......akşama kadar hiç hata alınmaz ise sorun çözülmüş demektir....Bayramdan sonra bakacağız artık  ;D

Çevrimdışı impluses

• Logo Kullanıcısı Pro
bu gibi durumlarda net ve gousers tablolarını truncate eden job hazırlamak ve bunun her 2-3 dakikada bir çalışmasını sağlamak en iyisi sanırım :)

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Merhaba,

Bu soruyu senin sormuş olduğundan dolayı cevaplamayı düşünmüyorum ve bu sorunun senden gelmesinden dolayı seni kınıyorum :)

Hocam ; sorunun kaynağını keşfettiğimde dumura uğradım , Şirkete yeni bir notebook tedarikçiler tarafından hediye edilmiş , Hediyeyi kapan arkadaş Notebook u networke grup şirketlerden birinin Bilgi işlemcisine rica ederek Etki alanına farklı bir PC adı fakat aynı user  ile bağlatmış , LG setup ını ayarlatmış....sistemde aynı anda aynı aynı kullanıcı ile hem notebook hemde PC den giriş yapıyormuş....farklı bir USER tanımlayarak sorunu giderdim...

kolay gelsin , iyi çalışmalar...