Stok üzerinde yapılan değişiklik sonucu yeni bir stok hakkında

Gönderen Konu: Stok üzerinde yapılan değişiklik sonucu yeni bir stok hakkında  (Okunma sayısı 456 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayseri

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,
biz ham sunta alıyoruz, bu alımı ham sunta stoğuna işliyorum, sonra bu ham suntayı başka bir yere gönderip bir yüzünü boyatıyoruz ve o ürün tek yüz boyalı sunta oluyor fiyatı ve stoğu değişiyor, bu süreci şu şekilde takip ediyorum, ham stok kartından boyalı stok kartına virman yapıyorum, sonra virman fişlerine girip sarf fişinin birim fiyatına ham suntanın nakliye dahil birim fiyatını giriyorum, boyalı stoğun birim fiyatına ise ham sunta birim fiyatının üstüne boya bedelini ekleyip o şekilde yazıyorum, benim bu işleyişim maliyetlendirmede ve de sistemin kar zarar hesaplamasında doğru sonuç verirmi, birde bu süreç için sizlerin başka bir yöntem öneriniz varmı, şimdiden teşekkür ederim.
« Son Düzenleme: 15.11.2016, 08:47 Gönderen: kayseri »

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
Merhaba,

Go ürünü gurubunda bunu Go ile yapmanız ancak bu kadar olur,
Tiger 3 e geçmiş olsanız ki onda da hızlı üretim var bu sizin istediğinizi yapacak fakat bunda da işçilik yada fason maliyetlerini göremeyeceksiniz
Tiger Enterprise a geçmeniz dumunda istediğiniz sonuca ulaşırsınız fakat bunun kötü yanı ise tiger enterprise maliyeti ve bu işleri yürütecek endüstri mühendisi veya seviyesinde bir personel bulundurmanız olacaktır.

Şu ankinden daha fazla yapabilmek için ya üst ürünlere geçeceksiniz yada ek bir yazılım ile çözebileceksiniz.
Bu konu ile ilgili daha önceden yapmış olduğumuz logo ile entegre üretim yazılımızı tavsiye edebilirim.

Şu an için tam üretim modülü aktif 1 yıldır kullanılmakta,  fakat hızlı üretim modülü yazılmaktadır,
ürünün videosuna aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=hpbO0nrrvLk&t=8s

Konu ile ilgili detaylı bilgi için 0850 888 5646 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
veya info@logodestek.gen.tr adresine mail atabilirsiniz.

İyi çalışmalar

Çevrimdışı kayseri

• Yeni Kullanıcı
  • *
Çok teşekkür ederim.

SM-A310F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi