İrsaliye / Fatura Fişinde Cari Değiştirme

Gönderen Konu: İrsaliye / Fatura Fişinde Cari Değiştirme  (Okunma sayısı 502 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erdoganmhs

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,

İnternetten sipariş alıyoruz, sipariş fişi olarak sistemime düşüyor. Sipariş fişindeki cariyi istediğim gibi değiştirip başka bir cari seçebiliyorum. Fakat sipariş sevk edildiğindeki irsaliye fişinde cariyi değiştiremiyorum.

Aynı zamanda irsaliye veya faturadaki cariyi değiştiremez miyim? Tıkladığımda izin vermiyor, parametrelerde de aradım bulamadım. Böyle bir seçenek var mıdır?

teşekkürler

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ynt: İrsaliye / Fatura Fişinde Cari Değiştirme
« Yanıtla #1 : 17.02.2017, 11:04 »
Merhaba,

İnternetten sipariş alıyoruz, sipariş fişi olarak sistemime düşüyor. Sipariş fişindeki cariyi istediğim gibi değiştirip başka bir cari seçebiliyorum. Fakat sipariş sevk edildiğindeki irsaliye fişinde cariyi değiştiremiyorum.

Aynı zamanda irsaliye veya faturadaki cariyi değiştiremez miyim? Tıkladığımda izin vermiyor, parametrelerde de aradım bulamadım. Böyle bir seçenek var mıdır?

teşekkürler

Bir kere istediğiniz şey mantıklı değil, Sipariş alındıktan sonra sevk aşamasına geçildiğinde artık cariyi değiştiremezsiniz. Bu 35 yıldır böyle,
Müşterinizden, İlgili siparişin doğru bir şekilde yeniden oluşturulmasını talep etmelisiniz.

Çevrimdışı erdoganmhs

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: İrsaliye / Fatura Fişinde Cari Değiştirme
« Yanıtla #2 : 17.02.2017, 15:54 »
Olabilitesi var mı diye düşündüm de mantıksızmış. Teşekkür ederim :)