Go3 2.50 versiyon değişimi sonrası program açılmıyor

Gönderen Konu: Go3 2.50 versiyon değişimi sonrası program açılmıyor  (Okunma sayısı 960 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emre_kenan

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba,
Go3 2,47 den 2.50 versiyona geçiş yaptım fakat Lmaineng2 açılıp hemen kapanıyor. Lisans yenileme yaptım, servisi kaldırıp yeniden kurdum, versiyon değişimini yeniden kurdum ne yaptıysam çözemedim. Yarımcı olursanız sevinirim.

Saygılarımla
Emre Kenan

Çevrimdışı Hasan ARSLAN

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Hasan
Yeni arayüz desteği içeren kurumum dosyaları ile kurduysanız bu hatayı verebilir. Kurulum dosyalarını aşağıdaki linkten mi indirdiniz?
ftp://download.logo.com.tr/Windows/KOBI/GUNCEL/3NEWUI_SETUP/GO3_NewUI/2.50.00.00/

Çevrimdışı emre_kenan

• Yeni Kullanıcı
  • *
Newui sayfasından indirmedim versiyon dosyalarını. Normal güncelleme dökümanlarını indirm ama malesef yine aynı. Sorunu 2.47 tekrar kurarak çözdüm. 2.49 ve 2.50 malesef kurulduktan sonra çalışmıyor.
Cevap için teşekkürler.

Çevrimdışı can1515

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Kenan CAN
Newui sayfasından indirmedim versiyon dosyalarını. Normal güncelleme dökümanlarını indirm ama malesef yine aynı. Sorunu 2.47 tekrar kurarak çözdüm. 2.49 ve 2.50 malesef kurulduktan sonra çalışmıyor.
Cevap için teşekkürler.

level level yüklemeyi deneyin şuan 2,47 desiniz 2,48 i yükleyin bakalım ne olacak

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Sistem Administrator
  • Logo Uzmanı
  • admin@artibilisim.com Logo Çözüm Ortağı
aslında hiç alakası yok , mantıksız .

Çevrimdışı MYHAN

• Logo Kullanıcısı
  • **
aynı sorun bende  var şimdi 2.51  versiyonu indirdim kurdum..program açılmıyor yönetime girebiliyorum sadece.. program da tık yok her yolu denedim..BU logo var ya insana kafayı yedirir.eski versiyonu yükleyeceğim tekrar

Çevrimdışı candonmez

• Yeni Kullanıcı
  • *
Sorun lisans anahtarı kaynaklıdır büyük ihtimalle.Lisans anahtarınızı yeni arayüze göre güncellettirdiyseniz eski arayüzde programı açmıyor

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
aynı sorun bende  var şimdi 2.51  versiyonu indirdim kurdum..program açılmıyor yönetime girebiliyorum sadece.. program da tık yok her yolu denedim..BU logo var ya insana kafayı yedirir.eski versiyonu yükleyeceğim tekrar

hiçbir müdahale yapılmadan çalışması sağlandı.

Çevrimdışı zxcvbnmöç

• Logo Uzman Kullanıcı
Bizde de ayni sıkıntı var. 1 terminal açılmıyor.Hiçbir işlem yapmıyor. Nasıl gidereceğiz.?

Çevrimdışı zxcvbnmöç

• Logo Uzman Kullanıcı
programı terminale kopyalayınca oldu ...

Çevrimdışı ByBirol®

• Logo Uzmanı
çok alakalı gözükmüyor , belki daha önce terminalde uzaga çekilmiş ve daha sonra terminal dönmüşse mantıklı olabilir , yani sonuçda işin mantıgını ve çalışma prensibini bildimiz için .