Gold v4.30 çek senet kartlarının devri (edit: seçtiklerimi sadece)

Gönderen Konu: Gold v4.30 çek senet kartlarının devri (edit: seçtiklerimi sadece)  (Okunma sayısı 1637 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ceyar

• Yeni Kullanıcı
  • *
Merhaba Gold v4.30 kullanıyoruz ve 2008 için ytl.exe ile firma kopyalama yaparak 2008 firmasını oluşturdum. bu güne kadar problem yoktu fakat şimdi sadece 2007'de ki çek senetkartlarını 2008'e devir etmek istiyorum. bunu şimdi ytl.exe deki devir seçeneği ile yaparsam şuanda 2008 de bulunan kartları etkilermi bu, yoksa sorun çıkarmadan devamınamı ekler. yani bir önceki seneden kopyalanmış bir firmayı kullandıktan bir süre sonra devir yapmak sorun çıkartırmı.
birde bu devir işlemini üzerlerinde sağ tıklayark devir seçeneği ile tek tek yapmayı deniyorum ve yaptıktan sonra D harfi görünüyor fakat 2008e baktığımda devredilmiş herhangi bir şey göremiyorum acaba bu sağ tık ile devir seçeneğinde yaptığım işlem devire hazır halemi getiriyor yani 2008'e devir olması için birşeyler dahamı yapmam gerekir

burayı tam olarak nasıl kullanabilirim
« Son Düzenleme: 17.01.2008, 11:25 Gönderen: ceyar »

Çevrimdışı ayça

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
Ynt: Gold v4.30 çek senet kartları devri
« Yanıtla #1 : 16.01.2008, 17:23 »
gold klasörününüzün içinde ytl.exe var ise bu devir.exe muamelesi görür.sol tarafa devredilecek firma ve dönem numarasını yazarsınız sağ tarafa  devrettiğiniz firma ve dönem numarasını(2008) sadece deviri çalıştırmanız gerekli(çevrim katsayısı=1 olacak dikkat edin) eğer 2 firmanın kartları aynı ise deviri gerçekleştirecektir hangi bölümleri istiyor iseniz o bölümleri devredebilirsiniz.

uyarı..... bu işlemleri yapmadan önce mutlaka ama m utlaka yedek alın .güvenilir bir yere.
kolay gelsin

Çevrimdışı ceyar

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 16.01.2008, 17:38 »
süper hızlı cevap için teşekkürler
yani 2008 dekileri etkilemez,  birde firma kopyalama sırasında çevrim katsayısını 1 yapmayı unutmuştum 1.000.000 gibi bir şey vardı şimdi devir sırasında 1 yaparsam sorun olurmu

Çevrimdışı ayça

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 16.01.2008, 17:43 »
mutlaka yedek alınız.
ytl.exe yi çalıştırıp devir demeden önce çevrim katsayısını 1 yapınız(ki 6 sıfırı attık sonunda) ve deviri çalıştırınız devir 2008 i bozmaz sadece 2007 dekileri 2008 e açılış olarak kaydeder.
kolay gelsin.

Çevrimdışı ceyar

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 16.01.2008, 19:56 »
deviri başlat dedikten sonra yaklaşık 5-6 saniye içerisinde Acces Violation hatası verdi ve yaklaşık 15 dk oldu başında ve sonunda 651 yazan ilerleme çubuğu %100 oldu ama altında devirçek/senetleri oluşturuluyor... yazsı hala duruyor  sorun olmuşmudur acaba iptal edeyimmi yoksa devir işlemi tamamlanmışmıdır.

« Son Düzenleme: 16.01.2008, 20:01 Gönderen: ceyar »

Çevrimdışı ozankilic

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
  • Arda Bilişim San.Tic.Paz.Hiz.
Gold v4.30 çek senet kartları devri
« Yanıtla #5 : 17.01.2008, 09:23 »
DEVIRI TAMAMLAMAMISTIR CUNKU ACCES HATASI VERMIS SENIN ILK ONCE 6 CEVRIM KATSAYISINI YAPMISSIN SONRA DEVIR YAPTIGIN FIRMAYA HIC DOSYA OLUSTUR DEMEDEN TEKRARMI YTL EXE DEN  DEVIR YAPTIN YOK SA SIFIR BIR FIRMAYA MI YAPTIN EGER SIFIR BIR FIRMA ISE SORUN VAR AMA ESKI BIR FIRMA ISE BENDE DEVIR YAPTIGIN FIRMAYI CIKAR DOSYALAR OLUSTURARAK CIKAR ONDAN SONRA TEKRAR DENE.

Çevrimdışı ceyar

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 17.01.2008, 11:15 »
dün akşam açık bıraktım belki sabaha kadar tamalar diye. ama dediğiniz gibi tamalanmamış. :)sadece bir kısmını devir etmiş hata verdiği yere kadar olanlar herhalde onlarda
ama iyi olmuş bu şekilde olduğu çünkü sadece çek senet kartları içinde 2008 vadeli olanları devretmem gerekiyor bunu yapmanın bi yolu varmıdır acaba. yani sadece 2008 vadeli çeklerin devri veya benim seçtiklerimi sadece devretmek gibi bir seçenek. Aslında yukarıdaki resimde görünen seçenek bu işlem için herhalde ama onu uygulayıp tamam deyince D harfi görünüyor fakat 2008 de hiç bir değişiklik olmuyor
« Son Düzenleme: 17.01.2008, 11:17 Gönderen: ceyar »

Çevrimdışı ozankilic

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
orada devir bölümün de sadece ceksenetı secersen olur.

Çevrimdışı ceyar

• Yeni Kullanıcı
  • *
anlamadım. devir bölümnünde derken ytl.exe'nin devir bölümündemi
eğer bunu kastediyorsanız onu zaten yaptım ama istediğim hepsini değil içlerinden seçtiğim çeksenet kartlarını devir etmek

Çevrimdışı ayça

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
devir sadece modül müdül çalışır müdülleri de bölemezsiniz.devir çek/senetlerinizi 2008 firmasında da silebilirsiniz bu sizin elinizde...
kolay gelsin.

Çevrimdışı ozankilic

• LOGO Bayi
  • Logo Uzman Kullanıcı
arkadasın dedıgıne katılıyorum hepsını devır et ondan sonra ıstemedıklerını sıl.ancak sql bılıyorsan yap yoksa prof.bır yardım al.