URETIM EMRI KAYDETME SORUNU

Gönderen Konu: URETIM EMRI KAYDETME SORUNU  (Okunma sayısı 1180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı SSGraf

• Logo Kullanıcısı
  • **
« : 18.02.2008, 10:50 »
Uretim emri kaydetmeye calistigimizda asagidaki hatayi aliyoruz. Gecen ay sorunsuz uretim emri olusturabiliyorduk. Hic bir degisiklik yapmamis olmamiza ragmen bu sorun neden olusur? Versiyon 1.70.04

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
Ynt: URETIM EMRI KAYDETME SORUNU
« Yanıtla #1 : 18.02.2008, 12:36 »
Merhabalar ;

Eski GOLD versiyonların 16514 veya 16154 hatası alınırdı...Versiyon hatası idi....
sizinki (16156) da versiyon hatası olabileceği gibi.........

Üretim reçeteniz de mantık hatası yapılmış da olabilir....
Stoklarınızın , hammadelerinizin miktarları POZİTİF olsa bile belirli bir anda negatife düşmüş olması ile alakalı olabilir, incelenmesi gerekir....

Tüm üretim emirlerinde yapıyor ise ; Daha önce çalıştığını söylediğiniz durum tüm reçetelerde kullanılan ortak bir stok olmasından yada versiyondan kaynaklanıyor olabilir....

kolay gelsin , iyi çalışmalar...

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
« Yanıtla #2 : 28.02.2008, 12:55 »
kayıt numaralama şablonunda sorun var bu sayısal döngü o yüzden çıkıyor daha önce karşılaştım bunla şablonunu düzelt sorun çözülür.kolay gelsin:)

Çevrimdışı SSGraf

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #3 : 11.03.2008, 13:36 »
NUMARALAMA SABLONUNDA SORUN OLDUGUNU DUSUNMUYORUM. CUNKU MANUAL OLARAK URETIMDEN GIRIS VE SARF FISI EKLEYEBILIYORUZ. KENDISI DUZGUN OLARAK NUMARA VERIYOR.

Çevrimdışı mehmet84

• Logo Kullanıcısı Pro
  • Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
« Yanıtla #4 : 12.03.2008, 14:12 »
NUMARALAMA SABLONUNDA SORUN OLDUGUNU DUSUNMUYORUM. CUNKU MANUAL OLARAK URETIMDEN GIRIS VE SARF FISI EKLEYEBILIYORUZ. KENDISI DUZGUN OLARAK NUMARA VERIYOR.
bi deneyin isterseniz önce.Ben hala o yüzden oldugunu düşünüyorum kendi pc mde numara şablonunu bozdum denedim aynı hata çıktı numarasıda aynı başka da versiyondan olabilir.Versiyonunuzu güncelleyip numara şablonunuzu yeniden oluşturun sonra üretim emrini kaydetin bence dönmeyecektir.

Çevrimdışı beta3

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #5 : 12.03.2008, 19:38 »
SSGraf  arkadaşım sizde şuan tiger 2 170 sürümü mevcut yeni 1.73 lü sürümlere versiyon degişimi yaparsanız hem programda aksayan yerler hemde database tarafında tutulan table (dosyalar) daha iyi ve güncel bir şekilde çalışacaktır ve bundan sonrada fazla hata vermiyecektir numara şablonuda düzelecektir
kolay gelsin