MUHASEBELEŞTİRME

Gönderen Konu: MUHASEBELEŞTİRME  (Okunma sayısı 1053 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hakan42

• Yeni Kullanıcı
  • *
MUHASEBELEŞTİRME
« : 14.04.2008, 15:01 »
LKS GO DA MUHASEBELEŞTİRME YAPMAK İSİTYORUM NASIL YAPILDIĞI HAKKINDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

Çevrimdışı mugetr

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: MUHASEBELEŞTİRME
« Yanıtla #1 : 14.04.2008, 15:13 »
SENDEKİ LKS GO İLK ÖNCELİKLE BASİC Mİ PRO MU YANİ MUHASEBE MODÜLÜ VAR MI 

Çevrimdışı hakan42

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 15.04.2008, 09:47 »
evet muhasebe modülü var ama neden sordunuz anlamadım
muhasebe modulü olmasa zaten muhasebeleştirme yapamam sayın editor sağırız dediysek körde değiliz yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 15.04.2008, 12:01 »
evet muhasebe modülü var ama neden sordunuz anlamadım
muhasebe modulü olmasa zaten muhasebeleştirme yapamam sayın editor sağırız dediysek körde değiliz yardımcı olursanız sevinirim

Biraz yanılıyorsunuz. Çünkü muhasebe modülü olmadan da muhasebeleştirme bölümü var.
Sizin sorunuza gelince hafiften hafiften pratik yapın. Örneğin bir fatura kesip muhasebe kodlarını doldurduktan sonra (faturanın içinde iken veya kaydettikten sonra sağ tıklayıp muhasebe kodları seçeneğini seçiyorsunuz.) Kaydediyorsunuz. Sonra sağ tıklayıp muhasebeleştir. seçeneğini seçiyorsunuz.  Uygun filitreleri giriyorsunuz. İşiniz bitiyor.

Sonra :
 ---- Yahu her bir işlem için bunu tek tek mi yapacağım. Birden fazla işlemi yapamaz mıyım? diye düşünüyorsunuz.

O zaman örneğin fatura kısmında iken filitreler ile mesele 14.04.2008 deki faturaları yapayım derseniz. Fatura filitresine başlangıç ve bitişe 14.04.2008 yazıyorsunuz. Sadece o tarihtekiler geliyor. Ctrl+A ile hepsini seçili yapıyorsunuz. Sonra sağ tıklayıp Toplu muhasebeleştir seçeneğini seçiyorsunuz. İlgili seçenekleri seçiyorsunuz.
  Yeni versiyonlarda bunların otomatik olarak yapıldığını okumuştum. Ama şimdi hangi versiyonlarda olduğunu hatırlamıyorum.

İyi çalışmalar.

(KY)