Merhaba, arkadaslar
Ben sirkettteki elamanlarin yetki durumuna gore indirim uygulamak istiyorum. ama nasil yapacagimi bilmiyorum. yardim ederseniz sevinirim.
yani boyle bir sey istiyorum. Mesala
Alt yetkili kisi 5%
Orta yetkili kisi 10%
Ust yetkili kisi ise 15%
Tesekkurler
Merhabalar ;
Yetki durumuna göre belirli sabit bir değerde iskonto tanımlaması yapmak mümkün değil , fakat şu yapılabilir , belirli oranların üzerinde birim fiyatların değiştirilmesi engellenebilir...
Test sonuçlarım ; brim fiyatlarda limit kontrolü olayında , kullanıcının yetki düzeyine göre ( ALT , ORTA , ÜST ) birim fiyatda yaptığı değişikliklerde birinci hatalı girişten sonra alınan uyarı dikkate alınmaz ise sonraki hatalar da hiç uyarı verilmediğini fark ettim...
Yani ; şimdilik brim fiyatlardaki değişiklik TOLERANS Sınırları uygulaması yumuşak karın meselesi olarak karşımızda duruyor , sağlıklı çalışmıyor...tutuk çalışıyor...
Size gerçek çözüm önerim şu ;
Stok kartlarına ALIŞ ve Satış fiyatlarını (iskonto oranlarına göre) tanımlayınız...Bu fiyat kartlarında YETKİ kodu kullanınız...Her kullanıcı ilgili evrak üzerinde tanımlı satış fiyatını seçmek istediğinde kendi yetkisine uyan fiyat otomatik olarak gelsin...
kolay gelsin , iyi çalışmalar...