Verileri webde yayınlama

Gönderen Konu: Verileri webde yayınlama  (Okunma sayısı 898 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı burakoto

• Yeni Kullanıcı
  • *
Verileri webde yayınlama
« : 24.07.2008, 14:52 »
Tiger 1.81 versiyonunu kullanıyorum. programdaki verileri(resimler dahil) web üzerinde yayınlamak istiyorum. php altyapılı bir sitemiz var. bunu nasıl gerçekleştirebiliriz. bunun için logonun web için yazdığı bir modül varmıdır?

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Verileri webde yayınlama
« Yanıtla #1 : 24.07.2008, 14:59 »
tiger için web modülü var sanırım. php ile verileri alabilmeniz için mssql serverinin olduğu bilgisayarda apache web serverin çalışıyo olması gerekir. web sitenizde bu sunucuya yönlendirme ile bilgiler alınabilir.

Çevrimdışı burakoto

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 24.07.2008, 15:21 »
tiger için web modülü var sanırım. php ile verileri alabilmeniz için mssql serverinin olduğu bilgisayarda apache web serverin çalışıyo olması gerekir. web sitenizde bu sunucuya yönlendirme ile bilgiler alınabilir.

bu konuyla ilgili yetkili servisle görüştüm. sadece tiger2 için web modülü var dediler. 1.81 için kod yazarak verileri çekebililirsiniz dediler. bu konuda neler yapabiliriz. programın çalıştığı bilgisayardan verileri web ortamına nasıl aktarabiliriz. bu noktada nelere ihtiyacımız var?

Çevrimdışı mendeubour

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 02.08.2008, 13:59 »
bu işlem zor olacaktır tamamlansa bile sql üzerinden birden çok dosyadan veri çekeceği için ve gereksiz bilgileride tarama yapmak zorunda kalacağından sorun yaşayacaksındır. yavsiyem logo nun tiger 2 için çıkartmış olduğu web tiger ürününü tavsiye ederim. eğer kurulumu gerçekleştirebilirsen (ki ben şuanda IIS ve Web Tiger ile ilgili sorunlar yaşıyorum çözmeye çalışıyorum.) güzel bir işlem olduğunu göreceksin.

aspx tabanında çalışan ve asmx dosyalarının bulunduğu bir sistem. aynı zamanda internet üzerinden navigator fonksiyonlarının çalışmasınıda sağlıyor bilginize...

C. Barış YALÇINDAĞ
LSU, LDU, MCSE, MCP, MCE
byalcindag@ozturkleryem.com

Çevrimdışı ARSLAN_Aslan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • yazilimyeri.com
Verileri webde yayınlama
« Yanıtla #4 : 02.08.2008, 14:36 »
" programdaki verileri(resimler dahil) web üzerinde yayınlamak  "

Amacınız Stok Kartları internet ortamında yayınlamak mı ?

Web sitesinde görünmesini istediğiniz başlıklar neler ?