Bilgisi Olmayan Arkadaşlara

Gönderen Konu: Bilgisi Olmayan Arkadaşlara  (Okunma sayısı 1444 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
Bilgisi Olmayan Arkadaşlara
« : 22.08.2008, 16:26 »
Merhaba Arkadaşlar
Proğram içinde birden fazla malzemeyi seçip fatura içine getirme özelliği var

Bu konuda bilgisi olmuyan arkadaşlara duyuru!

Şöyle izah edeyim
1 adet satış faturası açıyorsunuz sonra yan taraftan malzeme kartına geliyorsunuz ordan malzemeleri yan tarafına istediğiniz malzemelin üzerine çeltik atıyorsunuz ordan tutup satış faturasının üzerine getirip bırakıyorsunuz. işlem tamamdır.

Çevrimdışı elfida

• Logo Kullanıcısı Pro
  • KAVGASI VERİLMEYEN GÜNÜN GELECEĞİ YOKTUR !!!
Ynt: Bilgisi Olmayan Arkadaşlara
« Yanıtla #1 : 22.08.2008, 19:12 »
Az veren candan çok veren maldan .....Candan verenin kıymetini birr kez daha hissettim bu mesajınızda eksik olmayın,ayrıca çeltik ifadenizde çok sevimli değinmeden geçemeyeceğim  ;D
Teşekkürler

İyi çalışmalar...........
« Son Düzenleme: 22.08.2008, 19:23 Gönderen: elfida »

Çevrimdışı kutlucan

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • You Must Live for Execution of Dreams
« Yanıtla #2 : 23.08.2008, 00:12 »
teşekkürler öğrendiğimiz iyi oldu...

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 23.08.2008, 09:26 »
Merhaba,
1.8x ten sonra o bayatladı. Şimdi fatura içinden f10 ile malzeme browserine geçtikten sonra istediklerinizi seçiyorsunuz. Sonra seç butonuna basıyorsunuz. Hepsi geliyor.
  Yani artık stok/malzemeler seçeneğini seçmeye gerek kalmadan f10 ile de ulaşılabiliyor. Ama önceki versiyondakiler yine sizin yöntemle devam edecekler.
   Bu bahsettiğiniz özellik toplu fiyat girişlerinde de kullanışlıydı.

Kolay gelsin.

(KY)

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #4 : 23.08.2008, 10:16 »
Merhaba,
1.8x ten sonra o bayatladı. Şimdi fatura içinden f10 ile malzeme browserine geçtikten sonra istediklerinizi seçiyorsunuz. Sonra seç butonuna basıyorsunuz. Hepsi geliyor.
  Yani artık stok/malzemeler seçeneğini seçmeye gerek kalmadan f10 ile de ulaşılabiliyor. Ama önceki versiyondakiler yine sizin yöntemle devam edecekler.
   Bu bahsettiğiniz özellik toplu fiyat girişlerinde de kullanışlıydı.

Kolay gelsin.

(KY)

Merhaba
Daha iyi bildiğin bir şeyler var ise bizimle paylaş bende bilmiyordum logoya sordum ordan yanıt alabildin bende neden bu bilgiyi logocu arkadaşlarla paylaşmıyalım. Şimdiye kadar kim biliyorduki bu özelliği benim çevrede 20 ye yakın logo kullacı arakadaş tanıyorum kimse bilmiyor. sormasaydık yine bilmiyecektik.
« Son Düzenleme: 23.08.2008, 13:25 Gönderen: Özcan »

Çevrimdışı uyducu

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 23.08.2008, 16:31 »
güzel olabilir ama bi defaya mahsus yapabiliyorsun galiba 2 tane mlz alamıyorsun galiba

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #6 : 23.08.2008, 18:41 »

Merhaba
Daha iyi bildiğin bir şeyler var ise bizimle paylaş bende bilmiyordum logoya sordum ordan yanıt alabildin bende neden bu bilgiyi logocu arkadaşlarla paylaşmıyalım. Şimdiye kadar kim biliyorduki bu özelliği benim çevrede 20 ye yakın logo kullacı arakadaş tanıyorum kimse bilmiyor. sormasaydık yine bilmiyecektik.

Merhaba sayenizde bir konuda yanıldığımı gördüm. Bahsettiğim özellik 1.8x te değil, 1.75.00 dan itibaren varmış.  Kimsenin bilip bilmediği beni ilgilendirmez niye paylaşmıyoruma gelince aşağıdaki linke ve tarihine dikkat edin lütfen
http://www.logodestek.gen.tr/index.php?topic=2401.0
oradaki
Alıntı
5 nolu madde güzel olmuş. Önceden malzeme browserini açmamız gerekiyordu.
yazısına dikkat edin. Her versiyon değişiminde güzel bulduğum şeyleri aktarıyorum. Kimse okumuyorsa ben ne yapabilirim.
Örnek için aşağıdakileri inceleyin paylaşmışmıyım. Yoksa biri kafama silah dayamışta paylaşmak zorunda kalmışım ona siz karar verin.
http://www.logodestek.gen.tr/index.php?topic=2844.0
http://www.logodestek.gen.tr/index.php?topic=1070.0

Uyducu
Alıntı
Alıntı Ekle
güzel olabilir ama bi defaya mahsus yapabiliyorsun galiba 2 tane mlz alamıyorsun galiba
  Demiş ilgili versiyon ve yukarısını kullanıyorsanız. F10 ile stok browserine geçtikten sonra en soldaki kutucuğa tıklayarak istediğiniz kadarını seçiyorsunuz. Sonra seç butonuna basıyorsunuz.  Ona dikkat etmemiş olabilirsiniz. Dediğim şekilde bir deneyin.

İyi çalışmalar.

(KY)

Çevrimdışı Cetin

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Siyah
« Yanıtla #7 : 23.08.2008, 21:21 »
Ek 7

Boşluk tuşu seç/bırak işlevini burdada sürdürüyor. Ayrıca CTRL+A Tümünü seçiyor...

Çevrimdışı Özcan

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #8 : 25.08.2008, 18:37 »
Alıntı

Merhaba sayenizde bir konuda yanıldığımı gördüm. Bahsettiğim özellik 1.8x te değil, 1.75.00 dan itibaren varmış.  Kimsenin bilip bilmediği beni ilgilendirmez niye paylaşmıyoruma gelince aşağıdaki linke ve tarihine dikkat edin lütfen
Alıntı

Merhaba

Dikkat ederseniz ben bilgisi olmuyan arkadaşlara diye konu açmıştım, biliyorsan cevap vermen gerekmezdi herhalde ben daha önce bilmiyordum sordum logodan öğrendim, hatta logodan bana gelen cevap aynen şu (Merhaba,
Malzeme kartları menüsü fatura içerisinden değil de ana menüden açılarak birden fazla malzeme kartı işaretlenebilir ve mause ile sürüklenerek faturanın içerisine aktarılabilir.)
[/font] bende bu bilgiyi neden bilmiyen arakadaşlarda öğrenmesinler diye düşündüm.

Ayrıca F10 birden fazla malzemeyi seç cevabın içinde teşekkürler.
« Son Düzenleme: 25.08.2008, 18:45 Gönderen: Özcan »

Çevrimdışı netcom021

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #9 : 25.08.2008, 23:06 »
Dikkat ederseniz ben bilgisi olmuyan arkadaşlara diye konu açmıştım, biliyorsan cevap vermen gerekmezdi herhalde

Merhaba, ben bildiğimi belirtmek için o mesajı atmadım. Sadece yeni versiyonlarda o işlemin daha rahat hale geldiğini söylemek istedim.

Dikkat ediyorum. Hep bana sataşıyorsun. O yüzden senin bulunduğun mesajlara cevap atmamaya özen göstereceğim bundan sonra.
  O mesajlarda da seninle alakalı olmadığı halde hep üstüne alınıyorsun. O yüzden cevap vermemeye dikkat edecem.
İyi çalışmalar.

(KY)