Devir fişlerinde hata

Gönderen Konu: Devir fişlerinde hata  (Okunma sayısı 823 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sair

• Logo Kullanıcısı
  • **
Devir fişlerinde hata
« : 12.11.2008, 09:47 »
2008 yılı başında devir işlemlerini bir kaç kez silip tekrar yapmışlar.. Bu sebeblede bazı stoklar ekranda farklı raporlarda farklı gözüküyor... Ekranda 2000 stok gözükürken raporu aldığımızda -495 gözükmekte.. Stok toplamlarını tutan 3 tabloyu boşalttım tekrar toplam çalıştırdım ama gene düzelmedi... Ancak bozuk olan bir stoğun envanter raporunu aldığımda gördüm ki Fiş numarası olmayan devir fişleri mevcut.. Bu devir fişlerinin tablolarının isimleri nedir ? Numarasız olan bu fişleri silmem lazım.. Teşekkür ederim..
Selamlar..

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Devir fişlerinde hata
« Yanıtla #1 : 12.11.2008, 09:50 »
devir fişleri malzemelerin altında diğer malzeme fişlerindedir bunun oradan bulup silebilrisiniz. yada silmeden önce içine girip değiştir diyip tekrar kaydedin. ayrıca genel stok miktarı 2000 olablir farklı ambarlardan satışlar yapılmış yada aktarılmışsa merkez ambarında -495 diyebilir bence ürünlerin ambar durumlarını kontrol edin. bide envanteri alırken tarihe dikkat edin

Çevrimdışı sair

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #2 : 12.11.2008, 10:15 »
Ambar yok.. Sadece Tek ambar var... Raporlarda çıkanlar doğru.. Sadece ekranda gözüken malzemeler yanlış.... Sorun devir fişlerinde.. Yılbaşında bi kaç kez devir yapmışlar.. Mesla stoğun birinde 4 tane fiş numarası olmayan devir fişi var.. Bu numarasız devir fişlerini silmem gerekiyor.. Veritabanından mı silmem lazım ?
« Son Düzenleme: 12.11.2008, 10:29 Gönderen: sair »

Çevrimdışı smoke

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #3 : 18.11.2008, 22:57 »
EVET VERITABANINDAN SILMENIZ LAZIM