BEN ONU KULLANAMAYIZ BUNU ADAPTE EDEMEYİZ GİBİ ÖNYARGILI Bİ DURUMDA DEĞİLİM..BURDA KULLANICI UYARILACAK DİYE Bİ SEÇENEKLE HAREKET ETTİĞİMDE SİPARİŞİN SEVKEDİLME İNSİYATİFİNİ OPERASYONDAKİ ELEMANA BIRAKMIŞ OLACAĞIZ.KULLANICI UYARILACAK SEÇİMİYLE ÜRETMİŞ OLDUĞUNUZ ÇÖZÜM İNSAİYATİF KULLANMAMASI GEREKEN PERSONELE İNSİYATİF KULLANDIRACAK..SİZ İSTESENİZDE İSTEMESİNİZDE..BU SEÇENEĞE YANLIŞLIKLA DEVAM DA DİYEBİLİR..ART NİYETLİDE OLABİLİR...HERNEYSE BEN BUNU Bİ ÇÖZÜM OLARAK DİKKATE ALMADIM ALAN BİRİDE OLURMU BİLMİYORUM
Ben mantığı anlamanız şu örneği bir deneyin dedim. Size uygun olan ve olmayan yerlerini ayıklamak size kalacak. Biz sizin istediğinizi dört dörtlük karşılayacaz diye bir şey demiyoruz. Ben orda fatura örneği verdim siz siparişe uygulayın önemli olan yöntemi kavramanız. Siz mesajı gördükten sonra isterseniz işlem durdurulacak deyin. o sizin ihtiyacınız olan bir şey. onu kendinize siz uyarlayacaksınız.
BURDA Bİ ÖRNEK VERMEYE GEREK YOKKİ GAYET AÇIK VE NET....AÇIK HESAP LİMİTİ VERİN..ALINAN SİPARİŞİ RİSK OLARAK SEÇİN....RİSK LİMİTİ KADAR ALINAN SİPARİŞ GİRİN.KAYDEDİN..SONRA AYNI FİŞE TEKRAR GİRİP KAYDETMEYİ DENEYİN..KAYDETMEYECEK..YENİ BİR FİŞ EKLİYOMUŞUNUZ GİBİ RİSK GÖRÜCEK...DAHA NASIL ANLATMALIYIM ANLAMADIM...
Ben 1.75.0.1 ve 1.83.0.0 versiyonlarında denedim. Hiç hareketi olmayan bir cariye risk limiti kadar sipariş girdim.(örneğin 135.000 ytl) Normal kaydetti. düzeltip açıklama girdim kaydettim. normal kaydetti. Ama onu 135.000,11 ytl yapınca uyarı veriyor. Bu da normaldir. Ama buna değiştir yapıp mesela açıklama ile oynadığım halde kayıt yaparken yine uyarı veriyor. Bu da size önceden bahsettiğim logo nun kayıt için logo nun uyguladığı bir yöntem olarak görüyorum.
Bu konudan muzdaripseniz logo ya bir mail atın isterseniz.
Örnek verin derkenbende hata çıkmıyor sizde çıkıyorsa ya ben yanlış yapıyorum ya siz yanlış yapıyorsunuz. Bir örnek verin ben kendi yoluma göre değil sizin yolunuza göre takip edeyim. Örnek üzerinde hatalar daha çabuk belli olur ondan örnek verin dedim.
Cari hesabımda riskle ilgili bilgilerim şöyledir. şu tutarları şu seçenekleri seçmişim. alınan siparişleri şu şekilde kaydediyorum. (öneri veya sevkedilebilir. )
Şu rakamı yada şu tahsilatı ekleyince bana uyarı vermesi lazım vermiyor. ya da veriyor.
gibi yazarsanız bende sizin yaptığınızı birebir takip eder nerde yanlış yaptığımı bulabilirim.
İyi çalışmalar.
(KY)