TANIMLI FİLTRE

Gönderen Konu: TANIMLI FİLTRE  (Okunma sayısı 1341 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CYNEM

• Yeni Kullanıcı
  • *
TANIMLI FİLTRE
« : 16.02.2009, 10:03 »
BORÇ/ALACAK TOPLAMLARI RAPORUNDA DÖVİZ BAKİYE ALANINA SAYI ARALIĞI VERDİM.(TANIMLI FİLTRE ALANINDAN EKLEDİM) İSTEDİĞİM HEM BORÇ BAKİYESİ HEM DE ALACAK BAKİYESİ 1TL  DEN BÜYÜK OLANLARI LİSTELEMEK. AMA FİLTREYİ UYGULADIKTAN SONRA SADECE BORÇ BAKİYESİ 1 TL DEN BÜYÜK OLANLARI GÖSTERİYOR. ALACAK BAKİYELERİ GÖSTERMİYOR.  İSTEDİĞİM FİLTREYİ NASIL UYGULAYABİLİRİM. YANİ BORÇ/ALACAK TOPLAMLARI RAPORUNDA BAKİYESİ 1 TL DEN BÜYÜK OLANLARI GÖSTERSİN.(HEM BORÇ BAKİYESİ  HEMDE  ALACAK BAKİYESİ)

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
TANIMLI FİLTRE
« Yanıtla #1 : 16.02.2009, 10:54 »
Biraz önce denedim , Tiger da sorun olmadı...

Filtrelerinizi tekrar kontrol edin...

Çevrimdışı CYNEM

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: TANIMLI FİLTRE
« Yanıtla #2 : 16.02.2009, 11:26 »
FİLTREYİ BU ŞEKİLDE TANIMLADIM. ATLADIĞIM BİŞEYMİ VAR ACABA. DEDİĞİM GİBİ SADECE BORÇ BAKİYESİ OLANLARI LİSTELİYOR

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
TANIMLI FİLTRE
« Yanıtla #3 : 16.02.2009, 11:44 »
Ben, Borç alacak toplamlarını değil , Borç alacak Durum raporunu kullanmıştım.

Borç alacak Toplamları yerine , Borç Alacak durum raporu almayı deneseniz , aynı sonucu verecektir...Tanımlı filtre kullanmanıza da gerek kalmaz...

Toplam raporundaki
Dövizli Bakiye alanı , sadece TEK alandır , TEK alan için iki farklı BAkiye türünü sorgulayamazsınız...

Sizin SQL info ile Dövizli Borç Bakiye ve Dövizli alacak Bakiye alanları üretmeniz ve üretilen alanlara göre Tanımlı filtre alanı eklemeniz lazım...

Çevrimdışı CYNEM

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 16.02.2009, 12:08 »
BORÇ ALACAK DURUM RAPORUNDA BURDAKİ SAYFA TASARIMINI ALAMADIM. NE SAYFA ALT TOPLAMI ALABİLDİM NEDE SAYFA DÜZENİNİ AYARLAYABİLDİM. O YÜZDEN BORÇ/ALACAK TOPLAMLARINI TERCİH ETTİM.  DRUM RAPORUNDA SAYFA ALT TOPLAMLARINI GEÇTİM SÜREKLİ FORMA YAZDIRDIĞIM ZAMAN SAYFANIN TAM BİTİŞ SINIRINA KADAR YAZIYOR. ASLINDA DİĞER RAPORDA SAYFA DÜZENİ NASILSA BUNDA DA AYNI OLMASI LAZIM AMA OLMUYOR.  ÇOK UĞRAŞTIM AMA AYARLAYAMADIM SAYFA DÜZENİNİ.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
TANIMLI FİLTRE
« Yanıtla #5 : 16.02.2009, 12:44 »
Mademki Sayı aralığını +-1 ve üzeri şeklinde vermek istiyorsunuz...
Bakiye Vermeyenler Listelenmeyecek seçerseniz aynı sonuca ulaşabilirsiniz...Filtr kullanmanıza da gerek kalmaz...SIFIR dan farklı olan tüm rakamları +/- getirir...

Çevrimdışı CYNEM

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 16.02.2009, 13:57 »
  RAPORDA EKTE GÖRÜNDÜĞÜ ŞEKİLDE Bİ KAÇ CARİDE DAHA BAKİYE SIFIR OLDUĞU HALDE LİSTEYE GETİRİYOR.OYÜZDEN FİLTRE VERMEYE ÇALIŞIYORUM. SORUN OLSA HEPSİNDE OLUR AMA BAZI CARİLERDE BU ŞEKİLDE BAKİYESİZ OLDUĞU HALDE GÖSTERİYOR. BAKIM İŞLEMİ YAPTIRDIM. DEĞİŞEN BİŞEY OLMADI.  BELKİ BIKTIRDIM HEPSİNDEN Bİ SORUN ÇIKIYO AMA SİZİN YARDIMLARINIZA İHTİYACIM VAR. BURDAKİ SERVİSİMİZ BİLE HALLEDEMEDİ BU SORUNU..