VERİ TABANI GERİ YÜKLERKEN PC KAPANDI ŞUANDA ÇALIŞMIYOR

Gönderen Konu: VERİ TABANI GERİ YÜKLERKEN PC KAPANDI ŞUANDA ÇALIŞMIYOR  (Okunma sayısı 1294 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hakansol

• Yeni Kullanıcı
  • *
MSQL SERVER 2000 KULLANIYORUM YEDEKLERİ VTYONETDEN ALIP GERİ YÜKLÜYORDUM AMA SON YAPIŞIMDA PC KAPANDI VE ŞUANDA PROGRAM HATA VERİYOR GELEN HATA EKRANI "1. Microsoft OLE DB Provider for SQL Server: Cannot open database requested in login 'godb'. Login fails. (80004005) Native Error: 42000 (4060) ok deyincede Can not establish connection with database server. SQL server çalışıyor fakat godb loading diyor sql den database leri kontrol ettiğim zaman. Bu hatayı nasıl düzeltebilirim lütfen acilen cevaplayın!!!!!!! Şuanda herhangi bir işlem yapamıyorum ve kullanamıyorum programı hiçbir şekilde.

Çevrimdışı adem yoldascan

• Yeni Kullanıcı
  • *
mevcut backup' ın varsa, yarım kalan backup geri yükleme işlemini tekrarlayabilirsin dostum.
fakat başarılı backup geri yükleme sonrası, bu hatayı alıyorsan- işletim sistemindeki user izinlerini kontrol etmen gerekiyor

Çevrimdışı Selcuk

• LOGO Bayi
  • Logo Kullanıcısı Pro
Kapanma sonucu yarım kalan restore işlemini tekrar yapman gerekiyor. İlk önce tam geri yüklenemeyen datayı sil. Sonra ilgili database ismi ile aynı boş bir data yarat ve mevcut geri yükleme işlemini tekrar başlat.  ;)

Çevrimdışı hakansol

• Yeni Kullanıcı
  • *
Kapanma sonucu yarım kalan restore işlemini tekrar yapman gerekiyor. İlk önce tam geri yüklenemeyen datayı sil. Sonra ilgili database ismi ile aynı boş bir data yarat ve mevcut geri yükleme işlemini tekrar başlat.  ;)

dediğiniz şekilde yaptım yeni veri tabanı oluşturdum ve geri yükleme yaptım yalnız yine sorun var
yükledikten sonra programa girdiğimde boş terminaller yok hiçbirşey yok dbconfig.ini bulunamadı diyor kconfig e giriş yapmak istediğim zaman????
acil destek bekliyorum

Çevrimdışı mehmeterciyes

• Logo Kullanıcısı Pro
mevcut setinizi de yeniden yükleyin