Alınteri Başlamıyor

Gönderen Konu: Alınteri Başlamıyor  (Okunma sayısı 1604 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oguz72

• Yeni Kullanıcı
  • *
Alınteri Başlamıyor
« : 11.04.2009, 22:13 »
Merhaba win98 yüklü bilgisayarda Alınteri kullanırken bunu yenileyerek winXP Home SP3 yüklü bir sistemde çalıştırmak istedim. Eski PC den klasörleri kopyalayıp yeni makineye kurdukten sonra msde2000 kurdum mdac kuaraken ise sisteminizde daha yeni versiyon yüklü gibi bir mesaj aldım. Daha sonra bu sitedeki bütün önerileri yapmama rağmen alınterini çalıştıramadım. alınteri veri tabanı dosyası oluşturulamadı hatası verdikten sonra bir kaçkere sıfırdan kurup şifre alma işleminden sonra sqlexp2005 yükledim  ve en son versiyon değişimini de yaptım. Fakat bu seferde Açılışta SA şifresi soruyor. SA şifresini baştan logo olarak girdiğimden, bunu girmeme rağmen hiç birşey olmamış gibi tekrar şifre soruyor. En son Logo Start ın demosunu indirip kurdum Bu da başlangıçta "sa" şifresi soruyor fakat buna logo dediğimde şifre ekranı kaybolup bir süre sonra "LOGOSTART.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor. Bu durumdan dolayı özür dileriz." Mesajı çıkıp program kapanıyor. Lütfen yardım.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Alınteri Başlamıyor
« Yanıtla #1 : 13.04.2009, 09:18 »
alınteri için windows klasöürünü kopyala yapıştırla yaptıysanız programı kurduğunuzda atr30db database dosyasını olşturamadığından hata veriyor. sql durdurup atr30db.* dosyalarını başka yere taşıyıon sonra programı çalıştırın tekrar veritabanını oluşturur. sonra tekrar durdurup dataları yerine aktarın. fakat bi logocuyla mutlaka irtibata geçin

Çevrimdışı oguz72

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 13.04.2009, 23:58 »
Ne yazıkki dediğinizi denemiştim (atrdata nın adını değiştirip) Fakat atr yeni klasör oluşturup database oluşturamıyor. XP HOME service pack3 ile bilinen bir problem varmı ? Hatta ODBC de win 98 de MQIS diye bir veri kaynağı vardı onuda aynı ayarlarla xp ye geçirdim fakat yine olmadı. Burada başka biri de aynı problemle karşılaşmış fakat ver 3.60 yükleyince düzelmiş fakat ben ver 3.60 ı bulamıyorum.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 14.04.2009, 12:28 »
logonun ftp adresinde atr30 versiyon değişlimi var

Çevrimdışı oguz72

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 15.04.2009, 01:18 »
Orada 3.84 ve 3.85 var ikisinide denedim :( olmadı faka sql ayarlarıyla biraz oynayınca start demo çalıştı.(sa şifresini kaldırıp windows user login yaptım) fakat ne yazıkki alınteri sa şifresi soruyor sürekli. sql server a bağlanamıyor.(ver3.85) bu arada ilginize çok teşekkürler :)