Ba/Bs Formu İçin KDV Hesap Kartları

Gönderen Konu: Ba/Bs Formu İçin KDV Hesap Kartları  (Okunma sayısı 897 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cinemaker

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ba/Bs Formu İçin KDV Hesap Kartları
« : 19.11.2009, 12:50 »
Merhabalar. Bs/ba formlarını genel muhasebe modülünden alabilmek için 191, 391 li kdv hesap kartlarını her bir cari için mi açmak gerekiyor acaba. Yani 1000 tane alıcılar hesabı varsa 1000 tane kdv hesabı mı açmak gerekiyor. Test ettim kdv kodlarını tek tek açmadan ba/bs formarını doğru alamıyorum. Böyle bir saşmalık olamaz. Ya da benim  bilmediğim bir şey mi var. Yani Ba/bs formları için kdv muhasebe kartlarını nasıl açmalıyım. Bilgi veren olursa sevinirim.

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Ba/Bs Formu İçin KDV Hesap Kartları
« Yanıtla #1 : 19.11.2009, 13:01 »
ba-bs yi muhasebe mıodülünden almak için muhasebe fişlerinizin tamamlanmış olması gerekiyor. bir de muhasebe hesap kartınızda formbs için diye bi check var onu işaretlerseniz alabilirsin. ayrıca cari hesap kartlarının vergidairesi ve numarası boş bırakılmamalı

Çevrimdışı cinemaker

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: Ba/Bs Formu İçin KDV Hesap Kartları
« Yanıtla #2 : 19.11.2009, 13:14 »
ya çok ilginç bir durum var burada. Tiger2 1.89 versiyonda Kdv hesabının içerisinden form ba/bs de kullanılabilir ile kdv hesabıdır çentiklerini işaretleyip verileri çekersem kdv yi ayırıyor doğru. Fakat, 1.83 versiyonda aynı işlemi yapıyorum bs formuna kdv yi düşmüyor. Acaba versiyon kaynaklı mıdır. Deneyen var mı arkadaşlar.