Fiyat degistirme

Gönderen Konu: Fiyat degistirme  (Okunma sayısı 2024 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jale

• Yeni Kullanıcı
  • *
Fiyat degistirme
« : 20.12.2009, 13:32 »
Selam,
Arkadaslar, benim sizden bir ricam var. Bilen varsa lutfen bana yardimci olun. Acil bir durum.

Biz istiyoruz ki, satistaki elamanlardan, operatorlardan hic kimse ssatis faturasinda cikan satis fiyatini ne asagi ne de yukari degistiremesin. bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz? lutfen acildir.

Tsk-ler

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
Ynt: Fiyat degistirme
« Yanıtla #1 : 21.12.2009, 07:13 »
yetiklerden fiyat değiştirme yetkisini alabilirisiniz

Çevrimdışı Jale

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #2 : 21.12.2009, 08:13 »
Yardiminiz icin tskr ederim. Ama bu kadarini ben de biliyorum. Yetkilerden nasil yapmam lazim onu bilmiyorum. Cunku yaptim fiyati fiv gostermedi orda. Yani satici goremiyor fiyat dogrumu cikmis yanlis mi cikmis. kolon cikmiyor

Tskrler

Çevrimdışı memorphin

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #3 : 21.12.2009, 10:52 »
fiyat başka fiyat değiştirme başka. siz fiyatı kaldırdığnız için birim fiyat görünmüyo

Çevrimdışı yakupyilmaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #4 : 22.12.2009, 23:35 »
Fiyat değiştirme limiti vererek değiştirme oranını 0 yaparsanız sorunuz çözülür.

Çevrimdışı Jale

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 23.12.2009, 10:35 »
« Yanıtla #4 : Dün 11:35:17 PM »   

Fiyat değiştirme limiti vererek değiştirme oranını 0 yaparsanız sorunuz çözülür.

Selam,
Bunu nerden yapmam lazim? yardiminiz icin tesekkurler.

Çevrimdışı yakupyilmaz

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 24.12.2009, 00:48 »
Kusura bakmayın ben sorunuz tam anlayamadığım için öyle bir yol söyledim benim söylediğim yöntemde asağıya doğru yapılan hareketleri engeller ama memorphin arkadaşımızın dediği gibi sadece tanımlı fiyatların gelmesini istiyorsanız yetkilerde birim fiyat ve tutar değişikliğini pasif hale getirirseniz sadece sizin tanımladığınız fiyat gelir ve gözükür. Siz memorphine verdiğiniz cevapta yaptım fiyatlar gözükmüyor demişiniz siz kolonlar alanındaki birim fiyatı alanını kaptmışsınız onu yapmayacaksınız yukarda dediğim işlemi yapın. Yetkilerden Fatura>ekle>birimfiyat ve tutar değişikli şeklinde bunu aynı zamanda fatura>değiştir>birim fiyat ve tutar olanınıda kısıtlayınki daha sonra faturaya değiştir şeklinde girildiğinde fiyat değiştirilmesin. Kolay gelsin  ;)

Çevrimdışı Jale

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #7 : 25.12.2009, 10:01 »
Selam, cok tesekkur ederim size arkadasim.

Çevrimdışı Jale

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #8 : 25.12.2009, 13:04 »
Fiyati degistirelemedi, ama bir sorun cikti. fisi kayd ediyorsun yeniden actikta degistire biliyorsun. bunun nedeni ne o zaman. ekle edip fatura yazdiginda fiyati ve tutari degistiremiyorlar, ama ayni fisi kayd edip yeniden actikta degistirmek mumkun. nedeni ne?

Tesekkurler

Çevrimdışı namık

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #9 : 25.12.2009, 13:07 »
"Ekle" seçeneğinde yaptığınız kısıtlamayı "değiştir" seçeneğinde de yapmalısınız.

Çevrimdışı Jale

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #10 : 25.12.2009, 17:31 »
Tesekkur ederim,  yardiminiz icin. oldu

Çevrimdışı namık

• Logo Kullanıcısı Pro
« Yanıtla #11 : 25.12.2009, 17:54 »
Rica ederim.
İyi çalışmalar.