satış faturası

Gönderen Konu: satış faturası  (Okunma sayısı 977 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

addd

• Ziyaretçi
satış faturası
« : 09.03.2010, 14:23 »
merhaba şöyle bir sorunum var. satış faturalarında toptan satış faturası giriyorum ve türünü sabit kıymet seçiorum sağ tıklayıp sabit kıymet kayıtlarıyla ilişkilendir dediğimde açılan sayfada hiç bir sey gelmiyor yanı hareketleri yok tekrar devirmi yapmam gerekir yardımcı olurmusunuz

Çevrimdışı ysahin

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: satış faturası
« Yanıtla #1 : 11.03.2010, 09:31 »
Sanırım 2010 senesi öncesinde alınan bir s.kıymetin satışını yapacaksın...  2010 a devir olarak girdim dediğin olay;  sadece malzeme yönetim fişelerrinden (devir) yapılmış ise belirttiğin işlemi haliyle yapamazsın. Satış işlemin yapabilmen için için s.kıymetin kayıt işleminin yapılmış olması gerekir.
kolay gelsin.

addd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 11.03.2010, 09:46 »
İlginiz için teşekkür ederim.Yetki kodlarımı kontrol ettim fakat onlardada sorun yok hepsi tam en son careyı logo grup yetkısıne kullanıcı ısmımı dahıl ederk cozebıldım baska yapabılecegım bısy yok sanırım degılmi  eger bıldıgnız baska bır cozum yolu varsa paylasırsanız sevınırım:)

Çevrimdışı ysahin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #3 : 11.03.2010, 09:54 »
yetki kodları diye birşey söylemedimki ben. full yetkilide olsan s.kıymet kayıtların yok ise satış yapamazsın dedim. bunun için 2010 senesi öncesindeki s.kıymet kayıtlarını 2010 aktarman gerekir.. Aktarılamayacak durumda ise (herhangi bir sebepden dolayı) eğer 2010 a s.kıymet kaydını girmen gerekir ki satış işlemin yapabilesin..  s.kıymet kaydı yapmak demek devir yapmak ile aynı değil....

addd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 11.03.2010, 09:57 »
biliyorum bu soyledıgınız seylerı yaptım ama bende en son care olarak zaten yetkı kodlarına baktım ve benım yetkı kodlarımda sorun yok en son logo grup yetkısıne ekledım kendı kullanıcı ısmımıı ve bu sekılde harketlerın hepsı geldı

Çevrimdışı ysahin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 11.03.2010, 10:12 »
"benım yetkı kodlarımda sorun yok" diyorsun ama ;   logo yetkilerini vermeden önce kullanıcı olarak bazı işlemleri yapabilmek için yetkiniz yokmuş demekki....  kolay gelsin

addd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 11.03.2010, 10:26 »
ilginiz için cok saolun gercekten ama ben zaten bunu yapmadan once kendı yetkılerıme baktım hepsı tamdı acaba set te bır sorun olabılırmı yanı logo grup yetkılerıne ekledım kendımı ama bır sorun yasarmıyım bunula ılgılı sızce

Çevrimdışı ysahin

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #7 : 11.03.2010, 10:50 »
bir sorun olmaz...  olması için bir neden de yok..  zaten sisteme girebilmen ve oarada logo yetkisini kendine verebilmen demek sana verilmiş bir yetki anlamına geliyor...   ha ben bunu gayri nizami olarak yaptımn dersen (çalıştığın şirket ve konumun ile alakalı yani ) o ayrı bişey. sana verilen yetkileri bir şekilde değiştirmen anlamında bir sıkıntı yaşarmısın, onu bilemem..   sisteme girip logo yetkisini kendine verebileceğin gibi, kullanıcılar kısmından firmalar üzerinde sağ tık ile tam yetki ver seceğinide kullanabilirsin..  bu firma/firmalar üzerinde sana ful yetki verir. diğerleri olduğu gibi önceden tanımlı yetkilendişrmesi ile kalır

addd

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 11.03.2010, 11:42 »
ya acıkcası bunu senınde soyledıgın gıbı gayrı nızamı yaptım:)))) zaten ondan dolayı baska bır yolu varmı dıe cırpınıorum ama napalım yapcak bısey yok  galıba :)) teşekkur ederim