sorun,sorun,sorun ....

Gönderen Konu: sorun,sorun,sorun ....  (Okunma sayısı 1623 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
sorun,sorun,sorun ....
« : 11.01.2011, 08:58 »
arkadaşlar ben kendi adıma 10 yıldır logo kullanıyorum ve logoyla eşdeğer proğramlar kullanan arkadaşlarla sürekli tartışıyorum(logonun üstünlüklerini anlatmaya çalışıyorum) ama artık logo sorunlarıyla bıktırdı beni ...
1 - yeni versiyon yüklemeye cesaret edemiyorum durbakalım ne sorun çıkacak diye
2 - yükleyeceginiz versiyonda 1-2 değişiklik yapmışlarsa zaten ozaman para diyorlar
3 - her sabah ilk açtığım internet sayfası burası çünkü farkedemediğim acaba hangi sorun var diye
4 - 15 -20 günde bir versiyon çıkıyo bu eksikleri düzeltmek için tabi bu arada başkayerler bozuluyo

yani kısacası onlarca problem, diğer eşdeger programların forum sayfasına giriyorum bu sorunların belkide onda biri (bazı arkadaşlarım eşdeğer programların satışlarınında logonun onda biri oldugunu söyleyebilirler isim vermeyeyim ama biri varki logonun önünde satışları)

yani ben bıktım artık ve...
« Son Düzenleme: 11.01.2011, 09:03 Gönderen: mart01 »

Çevrimdışı smyl56

• Yeni Kullanıcı
  • *
Ynt: sorun,sorun,sorun ....
« Yanıtla #1 : 11.01.2011, 09:41 »
gercekten çok haklısınız, bence bir versiyondan memnunsanınız yükseltmeyin

Çevrimdışı sebahattin.koc

• LOGO Bayi
  • Yeni Kullanıcı
  • Mağaza ve Market Barkodlu Otomasyon sistemleri
« Yanıtla #2 : 11.01.2011, 13:37 »
Nerde hareket orda bereket.

Çevrimdışı LsuErsoy

• LOGO Bayi
  • Logo Uzmanı
  • Kişisel ileti
« Yanıtla #3 : 12.01.2011, 15:05 »
Önce emniyet sonra hareket...:)

Çevrimdışı pesenna

• Logo Kullanıcısı
  • **
« Yanıtla #4 : 13.01.2011, 12:40 »
kesinlikle katılıyorum, birşeyi yaparken birşeyin bozulmasıyla versiyon yükselmez.

Çevrimdışı MAINSLAVE

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #5 : 13.01.2011, 14:00 »
Ben de bir çok ticari program kullandım ama, bu kadar problemli, bu kadar sıkıntılı bir ticari program görmedim. LOGO tamamen ismini kullanıyor. Ama programları ismini
hakketmiyor.

Çevrimdışı alperen001

• Yeni Kullanıcı
  • *
« Yanıtla #6 : 13.01.2011, 21:29 »
AMA YINEDE PIYASADAKI COK PROGRAMDAN IYI ELLERINE SAGLIK YAPANLARIN

Çevrimdışı Monsieur®

• LogoDestek Yönetim
  • Logo Uzmanı
« Yanıtla #7 : 14.01.2011, 02:57 »
Merhaba,

Bu konularda fazlasıyla haklısınız.
Zaten versiyon konusunda kesinlikle en az 1 versiyon geriden gelin diye sürekli uyarıyoruz. (ara sürümler hariç)
İnanın bu konuların aynısından bizler (Çözüm ortakları) çok daha fazla bıkmış durumdayız.
Ama şunu çok iyi biliyoruz ki Ticari yazılımda Logo bir önder.
Bütün yenilikleri önce logo da bulabiliyoruz.
Fazlası ile detaya inebiliyoruz.
İstediğimiz zaman yarı açıkta olsa müşterinin istediği basit uyarlamaları yapabiliyoruz. (Bunu müşteride yapabiliyor.)
Program esnek olunca haliyle sıkıntılarıda çok oluyor.
Satış çok önemli değil kullananlarda çok önemli değil programın modüllerinin fazlalığı, esnekliğin çok fazla olması işi haddinden fazla zorlaştırıyor.

Umarım bir kısım anlatabilmişimdir.

İyi çalışmalar

Çevrimdışı EFA

• Yeni Kullanıcı
  • *
  • --- New Generation Solutions ---
« Yanıtla #8 : 14.01.2011, 17:01 »
      En çok Satan / En çok sorun ve versiyon değişim. Arasında acayip bir tezatlık var. Onun için en çok satanın altına bakmak lazım 1, en çok sorunun altına bakmak lazım 2.

1- En çok satan; geçmişten beri Türkiye'de ilk yazılan ticari yazılım olma özelliği ve o zamandan beri değişmeyen bayi ve kullanıcı örgütlenmesi bunun en büyük sebebi. Çünkü Türkiye'de yazılım konusunda SAP tarzında yazılım kullananlar hariç çoğu kullanıcı programı alırken bilinçi bir şekilde almıyor. Yan komşu ne kullanıyor, benim sektörde şu adam ne kullanıyor hemen ben onu kullanayım. Hatta o kadar gördükki kurumsalım diyen firmalar arasında yeni aldığı personel Tiger biliyor diye, go daha çok lüks gelecekken tiger paket alanları. Bu Türkiye'deki ticari yazılım sektörünün en büyük handikap ve çıkmazı.

2- En çok sorun; Belli bir kalıp üzerine inşa edilmiş -ki bu kalıp ta 80 lerin mantığıyla yapılmış gelen talepler karşılığında eğme bükme yöntemiyle, özelleştir adı altında yeni versiyon adı altında paketlerle görürüz hep logonun ürünlerini. Söyler mi birileri bana logo Türkiye'nin en büyük sorunu olan dövize o kadar giden taleplere rağmen ne çözüm getirdi. Alabiliyormusunuz, takip edebiliyormusunuz aynı anda birden fazla dövizle cari sistemi. Kaç firma ödeme tahsilat sistemini, finans akış sistemini ne yapabiliyor. Şimdi yazım üstüne ben yapabiliyorum diyecek çok yorum olacak. Kaç kişi kullanıyor desem parmakla sayılacak kadar azdır. Bunu gibi örnekleri çoklaştırmak mümkün.

Demek istediğim şudur ki mutlaka yazılım firması kendi şirket menfaatlerini düşünecek. Ama birazda bayi ve kullanıcı dostu olacak, frengçe tabirle friendly olacak. Hem kullanım hemde taleplerin yerine getirilmesi.

Kolay gelsin.

Çevrimdışı mart01

• Logo Kullanıcısı Pro
  • alisamimart@hotmail.com
« Yanıtla #9 : 15.01.2011, 09:14 »
çok haklısın 2.000 tl ye mal olan proğramım malesef ki 4 taksit satış yaptıım müşterim 3. taksidini öderken tahsilat fişinde kalan taksit ödeme tarihi  ..... ve kalan taksit miktarı ... şu diemiyor(yazdıramıyor)

ama piyasada 280 tl ye satılan program bunu gayet başarıyla yapıyor