go.db Den Excele Veri Aktarmak İstiyorum

Gönderen Konu: go.db Den Excele Veri Aktarmak İstiyorum  (Okunma sayısı 942 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
go.db Den Excele Veri Aktarmak İstiyorum
« : 23.02.2011, 13:11 »
Merhaba
go.db Den Excele Veri Aktarmak İstiyorum , İstedigim Veri Stok lar Ve Fiyatları ,Bu Konuda Acemiyim
Excel İle Veri Tabanında tabloları Açtım, İçerisinden Sadece Stok Tablosunu Secersem Tüm Stoklar Çıkıyor , Aynı Şekilde Sadece Stok Fiyat Tablosunu Secersem Tüm Fiyatlar Çıkıyor , İki Tabloyu Birden Seçince 3000 Stoktan Sadece 15 Adet Stok Ve Fiyat Çıkıyor Vede Yanlış Fiyatı Yanlış Stoga Veriyor
Bu Konuda Bana Yardım Edebilecek Birisi Varmı Acaba ?

Çevrimdışı yejan

• Logo Kullanıcısı
  • **
  • Ağızdan çıkan söz namludan çıkan kurşun gibidir.
Ynt: go.db Den Excele Veri Aktarmak İstiyorum
« Yanıtla #1 : 24.02.2011, 10:21 »
 XXX Yazan yerlere kendi firma Numarasını yazın. Birde bende " K " ile başlayan stoklara göre raporlama yapıyor onuda iptal edin veya kendinize uygun hale getirin.

SELECT LG_XXX_ITEMS.CODE AS 'KODU', LG_XXX_ITEMS.NAME, LG_XXX_ITEMS.SPECODE AS 'ÖZELKOD', LG_XXX_ITEMS.ACTIVE, LG_XXX_ITEMS.CLASSTYPE, LG_XXX_PRCLIST.PRICE AS 'FİYAT', LG_XXX_PRCLIST.MTRLTYPE AS 'ÖNCELİK', LG_XXX_PRCLIST.PTYPE AS 'FİYAT TİPİ'
FROM LOGO.dbo.LG_XXX_ITEMS LG_XXX_ITEMS, LOGO.dbo.LG_XXX_PRCLIST LG_XXX_PRCLIST
WHERE LG_XXX_ITEMS.LOGICALREF = LG_XXX_PRCLIST.CARDREF AND ((LG_XXX_ITEMS.CODE Like 'K%'))
ORDER BY LG_XXX_ITEMS.CODE

Çevrimdışı iron

• Logo Kullanıcısı
  • **
Ynt: go.db Den Excele Veri Aktarmak İstiyorum
« Yanıtla #2 : 01.03.2011, 09:51 »
Cevabınız İçin Teşekkürler
Ama Bu Sorguyu Excelde Nereye Yazacagımı bulamadım Bana Yardımcı Olabilirmisiniz